Tüm işletmelerin temel kuruluş amacı üretimdir. Üretimin sağlıklı, güvenli yürütülmesi ise kalite ve verimliliği beraberinde getirir. Günümüzde firmalar değişen ve ağırlaşan rekabet koşullarında verimlilik, kalite ve maliyet avantajı sağlamak için ana iş kolu dışında ihtiyaç duydukları hizmetleri dışarıdan sağlama yoluna gitmektedirler.
Deneyimli kadrosu ile sanayimize catering alanında hizmet ve ürün sunan Lider Hazır Yemek kurulduğu 2002 yılından günümüze dek “Önce insan, sağlıklı, güvenli, verimli ve kaliteli hizmet sunumu için ne yapmalıyız?”düşüncesi ile çalışmalarını sürdürmektedir.
Profesyonel ve çağdaş yönetime önem veren, çalışma ve etik kurallarını kendi sahasında titizlikle uygulayan, bu özelliklerini almış olduğumuz “ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve ISO 22000 Gıda Zinciri Güvenliği Belgesi” ile en iyi olma yolunda bir adım daha ileri taşıyan Lider Hazır Yemek, catering alanında bölgemizde ortaya çıkan boşluğu doldurmak ve restoran işletmeciliğindeki 15 yıllık deneyimlerini değerlendirmek amacıyla şirket sahibimiz Nihat MISTIK tarafından 2002 yılında Çerkezköy´de kurulmuştur.
Firmalarımıza sunduğumuz catering hizmetleri her müşterinin kendi ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde uygun projeler halinde tasarlanarak uygulanmaktadır.
Lider Hazır Yemek olarak sunduğumuz her türlü hizmetin profesyonelce ve en üst kalite düzeyinde gerçekleştirilmesi için maksimum özen gösterilmektedir. Hizmet standartlarını yüksek düzeyde tutabilmek için aşçı ve aşçı yardımcısından bulaşık temizleme hizmetleri sınıfına kadar tüm personelimizin, kalifikasyonu, eğitimi ve yönetimi hususları üzerinde titizlik ve ciddiyetle durulmaktadır.
Hijyen standartlarına yüzde yüz uyarak titizlikle yapmış olduğumuz hazır yemek üretimimizi Organize Sanayi Bölgesi 2. Kısım, G.O.P. Mah. Şehit Mehmet Sepetçi Sk. No:8 Çerkezköy/ TEKİRDAĞ adresinde bulunan tesisimizi dilediğiniz zaman, haber vermeksizin, ziyaret ederek görebilirsiniz. Üretim takımımızın yılların verdiği tecrübe ile hazırladıkları ürünlerin lezzetini, tadına bakmadan tarif edebilmemiz mümkün değildir.
DİĞER CATERİNG FİRMALARINDAN FARKIMIZ
Bu durum, hijyenik ortamda üretilen yemeklerimizin sürekli aynı lezzet ve nefasette üretilerek siz değerli müşterilerimize ulaştırılabilmesi için yönetim kurulumuzun almış olduğu bir karardır.
Nihat MISTIK Yönetim Kurulu Başkanı |
Siyazim EREN Proje Müdürü |
Hasan MISTIK Finans Bölümü |
|
Burcu BALTACIOĞLU Mali Müşavir |
Hilmiye ŞERİFOĞLU Muhasebe Personeli |
Nilay GÜNGÖR İnsan Kaynakları |
Gonca TEZER Yönetici Asistanı |
Emre PALABIYIK İşletme Müdürü |
Cansu ODUNCİ Satınalma Sorumlusu |
Handan MİHRİCAN Planlama Sorumlusu |
Kübra KURBAN Gıda Mühendisi |
Gizem USLU Gıda Mühendisi |
Esra KESER Gıda Uzmanı |
Ayçin KAHRİMAN Kimyager |
Canan ŞİLE Gıda Teknikeri |
Yeşim KARAATLI Gıda Teknikeri |
Aylin TANIK Gıda Teknikeri |
Ceylan ÇELİK Müşteri İlişkileri Sorumlusu |
Merve PITIRLI Müşteri İlişkileri Sorumlusu |